Tutireceptek.hu fejléc

Uborkás marhahús tásztával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg pörköltnek való marhahús
1 fej hagyma
1 evőkanál ételízesítő
2 db pörköltkocka
0,5 l paradicsomlé
1 db tejföl
3-4 db csemege uborka
tészta

Elkészítés:
A hagymát kevés olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk az apró kockákra vágott húst és ráöntjük a paradicsomlevet. Addig főzzük, amíg puha lesz. Befűszerezzük az ételízesítővel, hozzáadjuk a pörköltkockát. Hozzáadjuk az apróra vágott uborkát és belekeverjük a húsba, végül ráöntjük a tejfölt. Kissé összefőzzük. Bámilyen tésztával kitünő. Orsó, csavartcső, rövidcső vagy spagetti.

Elkészítési idő: 100 perc

A receptet beküldte: Kiss Ildikó


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Uborkasaláta télire » Uborkasaláta » Marhahúsfelfújt » Uborkasambal /Indonéziai/
» Főtt marhahús zöldkörettel » Tojásos uborkasaláta » Rizstésztás marhahúsleves » Uborkás rizssaláta
» Borsos tokány marhahússal » Tepsis gombás marhahús » Perzsa uborkasaláta » Uborkás rokfortsaláta
» Garnéla üvegtásztával » Marhahúsleves májgombóccal » Uborkás-répás fejessaláta » Juhsajtos uborkasaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.