Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Uborkás marhahús tásztával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg pörköltnek való marhahús
1 fej hagyma
1 evőkanál ételízesítő
2 db pörköltkocka
0,5 l paradicsomlé
1 db tejföl
3-4 db csemege uborka
tészta

Elkészítés:
A hagymát kevés olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk az apró kockákra vágott húst és ráöntjük a paradicsomlevet. Addig főzzük, amíg puha lesz. Befűszerezzük az ételízesítővel, hozzáadjuk a pörköltkockát. Hozzáadjuk az apróra vágott uborkát és belekeverjük a húsba, végül ráöntjük a tejfölt. Kissé összefőzzük. Bámilyen tésztával kitünő. Orsó, csavartcső, rövidcső vagy spagetti.

Elkészítési idő: 100 perc

A receptet beküldte: Kiss Ildikó


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Grúz diós uborkasaláta » Uborkás fasírtrolád » Uborkás rizssaláta » Tejfölös uborkasaláta
» Főtt marhahús zöldkörettel » Tojásos uborkasaláta » Marhahúspástétom » Parasztos uborkasaláta
» Uborkasaláta » Marhahúsos saláta » Sült hal uborkaszósszal » Marhahúsos fasírtpogácsa
» Marhahúsfelfújt » Uborkás rokfortsaláta » Sajtos uborkasaláta » Perzsa uborkasaláta


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.