Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sült hal uborkaszósszal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
- 30 dkg mélyhűtött tengeri hal
- fél citrom leve
- 1 ecetes uborka
- 2 dkg margarin
- 2 e.k. joghurt
- 2 e.k. csípős mustár,
- fehér bors, só
- 25 dkg vegyes zöldség

Elkészítés:
A halat citromlével megcsepegtetjük, és szobahőmérsékleten hagyjuk felengedni.
Az uborkát megmossuk, tormareszelőn lereszeljük. A halat lecsepegtetjük, szárazra töröljük, sóval, őrölt borssal beszórjuk. Egy tűzálló tálat kikenünk margarinnal, egymás mellé fektetjük a halszeleteket, és az előmelegített sütőben közepes hőfokon 15 percig pároljuk. Amíg a hal párolódik, egy tlkában összekeverjük a joghurtot, mustárt és a reszelt uborkát. A halat kivesszük a sütőből, megkenjük a masszával, és még 10 percre visszatesszük a sütőbe. Grillezett zöldségekkel tálaljuk.

Tanácsok:
90 napos diéta fehérje napjára kiváló!


A receptet beküldte: Mocori


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás sült csuka » Halvagdalt » Zöldséges tonhal » Gombás tengeri hal
» Dorozsmai molnár ponty » Parázson sült citromos tonhal » Rántott tonhal sajtosan » Tejszínes spárgás hal
» Süllő mandulamártással » Tejfölös ponty » Fenyőmagos lazacfilé » Kutap
» Északi-tengeri halleves » Fincsi halcsi » Zöldségágyon sült pisztráng » Fóliában sült lazac


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.