Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vagdalt hús tésztában recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg burgonya héjában főzve
2 tojás
liszt, só
1 evőkanál olvasztott margarin

60 dkg darált hús
2 tojás
1 áztatott zsemle kinyomkodva
só, tetszés szerinti fűszerkeverék, pl:
őrölt bors, pirospaprika, majoranna, őrölt kömény, petrezselyem

Elkészítés:
Az első négy összetevőt összedolgozzuk, félretesszük.
A maradék anyagot is összedolgozzuk, hosszúkás cipót formálunk belőle.
A krumplis tésztát alaposan meglisztezett felületen akkorára nyújtjuk, hogy a ráhelyezett húscipót teljesen beborítsa. A kis repedéseket, hézagokat nyomkodjuk össze, hogy ne folyhasson ki a húslé.
Sütésre alkalmas edénybe tesszük, a tetejét megkenjük tojással, és közepes lángon kb. 50 percig sütjük.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Stefánia vagdalt » Eperkrém rétestésztában » "Fázós" vagdalt hús » Orsi vagdalt
» Csirkeragu sajttésztában » Libamell vagdalt » Vagdalt -hal- hús egyben » Tésztában sült vagdalt
» Spárgatök sörtésztában » Kőrözött leveles tésztában » Tökös vagdalt » Húspástétom tésztában
» Cukkinins vagdalt » Tojások sajtos tésztában » Különleges vagdalt » Tojásvagdalt


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.