Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vega rakott karfiol recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
- 1ek olaj /90/
- 1 kis fej hagyma
- 60g szójagranulátum /215/
- 40g zabpehely /137/
- 820g karfiol /246/
- 100g 12%-os tejföl /135/
- 75g mozzarella /150/

Elkészítés:
A szóját ételízesítős vízben mikróban 5 percig főztem, közben a karfiolt is feltettem előfőzni.
Olajon megpároltam a hagymát, kevés pirospaprikával és a kinyomkodott szójával és zabpehellyel pörkölt ízű szószt főztem (ételízesítő, bors ízles szerint).

Jénai edényben összeállítottam a rakott karfiolt, egy sor karfiol, egy sor szósz, karfiol, szósz és végül karfiol. A tetejére tejfölt kentem és beborítottam a mozzarella szeletekkel.

Addig sült, míg a teteje szép piros lett.

Tanácsok:
Ez az egész adag 973kcal, a felét sem bírtam megenni ebédre, pedig úgy terveztem, mert az még mindig belefért, de nem sikerült. Igencsak jól lehet lakni belőle.

Elkészítési idő: 60 perc
Kalóriatartalom: 973 kcal

A receptet beküldte: iloverunning


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túrós rakott karfiol » Rakott lencse » Rakott zöldségtál » Rakott brokkoli másként
» Holland rakott tojás » Sajtos rakott krumpli » Csöves rakott krumpli » Diós habos rakott kifli
» Rakott melegszendvics » Rakott húsos zöldség » Rakott káposzta » Karfiol fóliába sütve
» Májas karfiol » Rakott-sajtos csirkemell » Rakott csirke » Rakott csirkemell gazdagon


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.