Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vega rakott karfiol recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
- 1ek olaj /90/
- 1 kis fej hagyma
- 60g szójagranulátum /215/
- 40g zabpehely /137/
- 820g karfiol /246/
- 100g 12%-os tejföl /135/
- 75g mozzarella /150/

Elkészítés:
A szóját ételízesítős vízben mikróban 5 percig főztem, közben a karfiolt is feltettem előfőzni.
Olajon megpároltam a hagymát, kevés pirospaprikával és a kinyomkodott szójával és zabpehellyel pörkölt ízű szószt főztem (ételízesítő, bors ízles szerint).

Jénai edényben összeállítottam a rakott karfiolt, egy sor karfiol, egy sor szósz, karfiol, szósz és végül karfiol. A tetejére tejfölt kentem és beborítottam a mozzarella szeletekkel.

Addig sült, míg a teteje szép piros lett.

Tanácsok:
Ez az egész adag 973kcal, a felét sem bírtam megenni ebédre, pedig úgy terveztem, mert az még mindig belefért, de nem sikerült. Igencsak jól lehet lakni belőle.

Elkészítési idő: 60 perc
Kalóriatartalom: 973 kcal

A receptet beküldte: iloverunning


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombával rakott krumpli » Rakott zöldbab 2. » Olasz rakott csirke » Sonkás rakott kukorica
» Rakott patisszon » Karfiolleves csak zöldség. » Pudingos rakottas » Rakott krumpli saját módra
» Mediterrán rakott zöldség » Öntött karfiol » Csirkés rakott krumpli » Cukkini rakottas
» Halfilével rakott krumpli » Diétás rakott padlizsán » Karfiol leves - diétásan » Ropogós karfiol mártással


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.