Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vegyes vágott előétel recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
50 dkg vegyes vágott (csalamádé)
20 dkg gépsonka
20 dkg baromfi párizsi
20 szem olíva-bogyó
4 db főtt tojás
4 evőkanál majonéz
4 evőkanál tejföl
5 dkg reszelt sajt

Elkészítés:
A csalamádét átöblítjük, kinyomkodjuk.
A gépsonkát és párizsit vékony csíkokra vágjuk, a tojást kockákra és hozzáadva az olajbogyót, lazán összedolgozzuk a csalamádéval.
A majonézt elkeverjük a tejföllel, s 2 villa segítségével beleforgatjuk a salátát, majd reszelt sajttal megszórva előételként tálaljuk.


A receptet beküldte: Bártfai Andrea


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt vegyes zöldség » Vágott, vegyes savanyúság » Tojásos vegyes saláta » Vegyes joghurtos turmix
» Argentin vegyes saláta » Tonhalas vegyes saláta » Gyömbéres vegyes saláta » Vegyes leves
» Vegyes húscsíkok » Vegyes saláta » Bólé vegyes gyümölcsökből » Vegyes gyümölcsös torta
» Vegyes vágott savanyúság » Vegyes gombasaláta télire » Vegyes turmix » Vegyes sült zöldségek


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.