Tutireceptek.hu fejléc

Vegyes vágott előétel recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
50 dkg vegyes vágott (csalamádé)
20 dkg gépsonka
20 dkg baromfi párizsi
20 szem olíva-bogyó
4 db főtt tojás
4 evőkanál majonéz
4 evőkanál tejföl
5 dkg reszelt sajt

Elkészítés:
A csalamádét átöblítjük, kinyomkodjuk.
A gépsonkát és párizsit vékony csíkokra vágjuk, a tojást kockákra és hozzáadva az olajbogyót, lazán összedolgozzuk a csalamádéval.
A majonézt elkeverjük a tejföllel, s 2 villa segítségével beleforgatjuk a salátát, majd reszelt sajttal megszórva előételként tálaljuk.


A receptet beküldte: Bártfai Andrea


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vegyespikáns lekvár » Téli vegyes saláta » Nyári vegyes saláta » Lengyel vágott hús
» Bólé vegyes gyümölcsökből » Gombás vegyessaláta » Csőben sült vegyes zöldség » Vegyes leves
» Vegyes pizza » Vegyes püré leves gazdagon » Feta sajtos vegyessaláta » Párolt vegyes zöldség
» Vegyessaláta köményesen » Vegyes lekvár dinnyével » Vegyes vágott savanyúság » Vegyes-gyümölcstorta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.