Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Párolt vegyes zöldség recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
3 g vaj
50 g brokkoli
50 g karfiol
50 g spárga
50 g (zöld színű mélyhűtött) zöldbab
tengeri só

Elkészítés:
A karfiolt és a brokkolit rózsáira szedjük. A hozzávalókat külön kis edényekben sós vízben megfőzzük. A vajat megolvasztjuk és tálaláskor a zöldségekre csurgatjuk.

Tanácsok:
Fogyókúrázóknak ebédre ajánlom a csirkemell vagdalt mellé!

Elkészítési idő: 40 perc
Kalóriatartalom: 71 kcal
Szénhidráttartalom: 6 gramm
Zsírtartalom: 3,35 gramm

A receptet beküldte: zöldfülű


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nyers zöldségleves » Csirkemell zöldséggel » Sült zöldséges pulyka » Gombás zöldséges ragu
» Rizses rakott zöldség » Babos-zöldséges pulykacomb » Zöldségturmix » Zöldséges rétes
» Zöldséges batyu » Zöldséges krumplileves » Rakott zöldség másként » "Hamburger ízű" zöldségek
» Zöldséges kenyér » Vegyes gyümölcsleves » Garnélás zöldségcurry » Egészséges zöldségital


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.