Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Párolt vegyes zöldség recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
3 g vaj
50 g brokkoli
50 g karfiol
50 g spárga
50 g (zöld színű mélyhűtött) zöldbab
tengeri só

Elkészítés:
A karfiolt és a brokkolit rózsáira szedjük. A hozzávalókat külön kis edényekben sós vízben megfőzzük. A vajat megolvasztjuk és tálaláskor a zöldségekre csurgatjuk.

Tanácsok:
Fogyókúrázóknak ebédre ajánlom a csirkemell vagdalt mellé!

Elkészítési idő: 40 perc
Kalóriatartalom: 71 kcal
Szénhidráttartalom: 6 gramm
Zsírtartalom: 3,35 gramm

A receptet beküldte: zöldfülű


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldségestekercs » Párolt vadkacsa » Szines zöldségrakottas » Színes zöldségköret
» Vegyes vágott savanyúság » Zöldséges rakottkel » Sörös párolt káposzta » Sonkás-zöldséges rizsestál
» Zöldséges Ragu sógornőmtől » Zöldségpörkölt rizzsel » Indiai vegyes saláta » Zöldséges tokány cserépben
» Berber zöldségfazék » Zöldséges rízstorta » Gyors zöldségkrémleves » Sült tarja zöldséges ágyon


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.