Tutireceptek.hu fejléc

Virslis rakott kelbimbó recept

Kategória:


Hozzávalók:
70 dkg kelbimbó
fél dl olívaolaj
1 vöröshagyma
25 dkg virsli (eredetileg füstöt kolbász)
4 dl tejföl
1 cs petrezselyem
bors


Elkészítés:
A kelbimbót zöldséglevesben leforrázzuk, ha szükséges félbevágjuk. Az olajon megfuttatjuk a hagymát, rádobjuk a kelbimbót és a virslit, összepirítjuk, majd tűzálló tálba tesszük a felét. A tejfölfelét rálocsoljuk, rátesszük a ragu másik felét, majd a maradék tejfölt.
180 fokon pirosra sütjük.

Tanácsok:
Szerintem több tejföllel finomabb!!!


A receptet beküldte: Cukicukicuki


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott burgonya másképp » Diós habos rakott kifli » Rakott savanyú káposzta » Kelbimbós egytálétel
» Csirkés rakott tészta » Erdélyi rakottas » Zöldséges rakott burgonya » Rakott kel sajttal
» Rakott gombás saláta » Virslis-sonkás kifli » Rakott melegszendvics » Rakott sütőtök
» Lecsós-virslis "tokány" » Rakott pulykamell » Rakott burgonya sonkával » Rakott valami


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.