Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos rakott karfiol 2 recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
Hozzávalók:

1 karfiol
20 dkg edámi sajt
6 evőkanál zsemlemorzsa
2 evőkanál vaj
1 pohár tejföl
fehérbors
szerecsendió
étolaj


Elkészítés:
A karfiolt szedd rózsáira, és főzd puhára sós vízben. A zsemlemorzsát olajon pirítsd meg. A sajtot a káposztareszelőn reszeld le. Egy jénai tálat kenj ki vajjal, és szórd bele a pirított zsemlemorzsa felét. Egyenletesen oszd el rajta a karfiolt. A tejfölt ízesítsd borssal és szerecsendióval, majd öntsd rá a karfiolra. A lereszelt sajt nagy részét szórd rá, majd mehet rá a maradék zsemlemorzsa is, végül megint sajt. Előmelegített sütőben süsd, míg a sajt meg nem pirul.


A receptet beküldte: marcipanbaba 34


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott csirkemell almával » Virslis rakott tál » Sajtos rudam » Rakott kelbimbó
» Rakott zsemle » Rakott nokedli » Andi sajtos ropogósa » Fokhagymás-gombás karfiol
» Sonkás-Sajtos Gofri » Juhtúrós rakott brokkoli » Juhsajtos uborkasaláta » Sajtos-gombás karaj
» Hargitai rakott palacsinta » Kifli - margarinos, sajtos » Mustáros rakott csirkemell » Sajtos előétel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.