Tutireceptek.hu fejléc

Vörösboros malacsült aszalt szilvával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Hozzávalók (4 személyre):
5 dkg vaj
4 szelet előre pácolt rövidkaraj vagy szűzpecsenye
20 dkg aszalt szilva magozva, felezve
1 dl fehérbor
2 dl tejföl
Só, fehér bors, szerecsendió

Elkészítés:
Hevítsd fel a vajat egy serpenyőben, majd süsd benne a hússzeletek mindkét oldalát 2-3 percig. Add hozzá az aszalt szilvát és öntsd alá a bort. Forrald el a lé felét, aztán öntsd fel a tejfőllel, és főzd még pár percig, hogy a hús teljesen megpuhuljon. Ízesítsd utána fehér borssal, szerecsendióval, sóval. Instant burgonyapürével tálald, amit elkészíthetsz, amíg a hús fő.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vörösboros málnakrémleves » Aszaltszilvás túrós rétes » Aszalt szilvás kalács » Vörösboros szilva
» Aszalt szilvás mákos bukta » Vörösboros zselé » Malacsült » Gőzölgő malacsült
» Vörösboros csirkeragu » Vörösboros zúzapörkölt » Aszaltszilva-likőr » Vörösboros máj
» Aszalt gyümölcsös keksz » Aszalt gyümölcsös pite » Aszalt szilva leves » Vörösboros szarvaspörkölt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.