Tutireceptek.hu fejléc

Vörösboros zselé recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
Fél l húsleves,
2 dl vörösbor,
4 tojásfehérje,
5 dkg zselatin.

Elkészítés:
Felforralok 4 dl húslevest, amelyből 1 dl-ben beáztatom a zselatint.
A tojásfehérjét összekeverem a borral és belekeverem a zselatinos levesbe.
Az egészet jól összekeverem, újra felmelegítem és fél óráig főzöm.
Egy kendőn átszűröm, majd hidegre teszem.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Eperzselé » Vörösboros szilva » Vörösboros vadpörkölt » Vörösboros csirke
» Vörösboros eperleves » Zselés szelet » Vörösboros meggyleves » Teazselé
» Banánzselé » Gombás-vörösboros gulyás » Vörösboros sonkakocsonya » Vörösboros gombapörkölt
» Vörösboros csülökpörkölt » Sárgadinnyezselé » Gombás vörösboros tokány » Vörösboros kacsamell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.