Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vörösboros zselé recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
Fél l húsleves,
2 dl vörösbor,
4 tojásfehérje,
5 dkg zselatin.

Elkészítés:
Felforralok 4 dl húslevest, amelyből 1 dl-ben beáztatom a zselatint.
A tojásfehérjét összekeverem a borral és belekeverem a zselatinos levesbe.
Az egészet jól összekeverem, újra felmelegítem és fél óráig főzöm.
Egy kendőn átszűröm, majd hidegre teszem.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zselés Szelet No.1 » Vörösboros sonkakocsonya » Vörösboros vadpörkölt » Vörösboros málnakrémleves
» Hamis narancszselé » Dunántúli vörösboros karaj » Joghurthabos narancszselé » Vörösboros szederdzsem
» Őszibarack zselétorta » Gyümölcsös habzóborzselé » Vörösboros eperleves » Eperzselé
» Vörösboros sült pulyka » Gombás-vörösboros gulyás » Vörösboros libamell » Rózsazselé


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.