Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vörösboros zselé recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
Fél l húsleves,
2 dl vörösbor,
4 tojásfehérje,
5 dkg zselatin.

Elkészítés:
Felforralok 4 dl húslevest, amelyből 1 dl-ben beáztatom a zselatint.
A tojásfehérjét összekeverem a borral és belekeverem a zselatinos levesbe.
Az egészet jól összekeverem, újra felmelegítem és fél óráig főzöm.
Egy kendőn átszűröm, majd hidegre teszem.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vörösboros nyúlgerinc » Vörösboros libamell » Gombás-vörösboros gulyás » Vörösboros puncs
» Répazselé » Őszibarack zselétorta » Vörösboros bodzabogyó íz » Vörösboros csirkeragu
» Vörösboros csirke » Joghurthabos narancszselé » Alma-narancs zselé » Dunántúli vörösboros karaj
» Vörösboros csülökgulyás » Zselé torta » Vörösboros körte » Vörösboros csülökpörkölt


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.