Tutireceptek.hu fejléc

Zöldbableves füstölt csülökkel recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 füstölt csülök
1 kg zöldbab
1 o,5 dl főzőtejszín
8 dg liszt
kapor(lehetőleg friss)
só (ha szükséges)
cukor

Elkészítés:
A f. csülköt jól megmossuk,odatesszük főni.
Mikor a csülök megfőtt(leválik a csontról)kivesszük a vízből.Megkóstoljuk a főtt csülöklét ,ha nagyon sós lenne a csülöktől hígítjuk saját ízlésünk szerint vízzel(utólag sózni lehet,de kivenni nem).
A megtisztított z.babot ,kaprot beletesszük főni.
Közben a tejszínből lisztből habarást készítünk.
Mikor a z.bab megpuhul hozzáöntjük az oda készített habarást.
(mielőtt hozzáöntenénk,a z.babról merjünk rá 1-2dl főtt lét,hogy ne csomósodjon össze)
Összeforraljuk(kész),beízesítjük,kevés cukorral ,ha szükséges sót is adunk hozzá!
A csülköt kockázzuk,hozzáadjuk.


A receptet beküldte: Almáspite2oo2


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bugonyaleves csülökkel » Füstöltsajt - krémleves » Zöldbableves - ww » Tárkonyos zöldbableves
» Füstöltkrém » Füstölt sonkás kanapé » Füstöltsajtos pogi » Zöldbableves
» Tejfölös zöldbableves » Füstöltsajtos croissant » Bácskai füstölt spagetti » Finn füstölt halleves
» Füstölthús leves » Csülkös zöldbableves » Füstöltsajt saláta » Füstölt lazackrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.