| Zöldbableves - ww receptLevesek Hozzávalók: 700-1000 g fagyasztott zöld vagy sárgabab, de készülhet friss babból is. Elkészítés: Zöld és sárgabab: 0 Points 1 kiskanál olivaolaj= 1 Points 1 evőkanál olivaolaj= 3 Points 1 kiskanál napraforgóolaj= 1 Points habaráshoz: 1 kiskanál liszt= 0 Points 1 evőkanál liszt= 0.5 Points 1 evőkanál tejföl (24%-ig)= 1 Points 1 kisdoboz joghurt (3,5 %-ig)= 2,5 Point 1 kisdoboz joghurt (1,8%-ig)=1,5 Point 1 kisdoboz joghurt (0,1%-ig)= 3 Point de egy személyre átszámolva csak 0,5 Point 1 kiskanál kefir(10%-ig)=0 pont 1 evőkanál kefir(10%-ig)= 0,5 pont Ezek a német zsírtartalmakat tükrözik, de lehet ezt magyar viszonyokra is átszámolni. Tehát egy zöldbableves pontszáma, amennyiben tejföllel készíted=4,5 pont, joghurttal=4 pont, kefirrel szintén 4 Points Tanácsok: Megjegyzés: ugyanezen pontszámért készíthetsz levest a többi 0 pontos zöldségből is, pl káposztafélék, zöldborsó. A receptet beküldte: gubaa Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |