Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zöldbabos sertéshús recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1/2 kg sertéskaraj vagy comb
1 nagy doboz tejföl (375 g)
fokhagyma
25 dkg zöldbab
15 dkg sajt
4 szál újhagyma

bors
oregánó
bazsalikom
fűszerpaprika
15 dkg burgonya

Elkészítés:
A húst vékony szeletekre vágjuk és fűszerekkel pácoljuk. A zöldbabot megpároljuk.

A húst kevés vajon elősütjük, majd egy sütőedény aljára helyezzük. Ráhalmozzuk a párolt zöldbabot, a felkarikázott újhagymát, majd fűszereket és a reszelt fokhagymát kikeverjük a tejföllel és azt is a húsra öntjük.

Tetejére mehet a reszelt sajt, majd fólia alatt 20 percig pároljuk, 5-8 percig fólia nélkül pirítjuk.


A receptet beküldte: turkkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldbabos pulykatekercs » Zöldbabos hús » Zöldbabos pulykapörkölt » Zöldbabos csirkemell
» Zöldbabos aprópecsenye » Részeges sertéshús » Bolgár zöldbabos csirke » Zöldbabos burgonya
» Zöldbabos csirkesaláta » Zöldbabos rakott krumpli » Sertéshús vadász módra » Sertéshúsos tekercs
» Tejfölös sertéshús » Vadasszerűség sertéshúsból » Zöldbabos fasírt » Zöldbabos csirkeragu


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.