Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zöldbabtokány recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 üveg zöldbab(konzerv)
1 evőkanál zsír
1 fej vöröshagyma
1 csomó petrezselyelyem
1 kávéskanál pirospaprika


Elkészítés:
A zöldbabot leszűrjük, a zsírban halványra pirítjuk
az apróra vágott vöröshagymát meghintjük apróra vágott petrezselyemmel pirospaprikával,hozzáadunk 1dl zöldbab levét.Addig főzzük amíg a hagyma szét fő és mártásszerű lesz.Ekkor beletesszük a leszűrt zöldbabot és néhány percig pároljuk a paprikás lében.
Tükörtojással és friss kenyérrel tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cukkinis burgonyafasírt » Borsós laskagomba pörkölt » Currys krumpliragu » Cukkini cicege/ tócsni
» Fokhagymás, paprikás karfiol » Cukinis lecsó » Majonézes padlizsánkrém » Parajszelet
» Medvehagymás gombóc (vegan) » Laza és gyors zöldséges vacsi » Zöldséges tócsni » Kaporszósz Emyke módjára
» Zöldborsós rizs » Paradicsomos mozzarella » Gyömbéres-lencsés egytál » Spárgatál


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.