Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zöldbabtokány recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 üveg zöldbab(konzerv)
1 evőkanál zsír
1 fej vöröshagyma
1 csomó petrezselyelyem
1 kávéskanál pirospaprika


Elkészítés:
A zöldbabot leszűrjük, a zsírban halványra pirítjuk
az apróra vágott vöröshagymát meghintjük apróra vágott petrezselyemmel pirospaprikával,hozzáadunk 1dl zöldbab levét.Addig főzzük amíg a hagyma szét fő és mártásszerű lesz.Ekkor beletesszük a leszűrt zöldbabot és néhány percig pároljuk a paprikás lében.
Tükörtojással és friss kenyérrel tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lecsós, gombás rakott hús » "Potenciál"zeller » Tökpörkölt » Karfiol fóliába sütve
» Krémsajtos cukkini » Padlizsán-cukkíni lecsósan » Sajtos brokkoli » Gombafejek rakva
» Cukkinis ördögszem » Kapros cukkiniropogós » Wokban készült diós brokkoli » Sajt Fondu
» Szalonnán sült borsó » Mennyei csőben sült zöldbab » Paradicsomos krumpli » Kovászolt fokhagyma


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.