Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zöldbabtokány recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 üveg zöldbab(konzerv)
1 evőkanál zsír
1 fej vöröshagyma
1 csomó petrezselyelyem
1 kávéskanál pirospaprika


Elkészítés:
A zöldbabot leszűrjük, a zsírban halványra pirítjuk
az apróra vágott vöröshagymát meghintjük apróra vágott petrezselyemmel pirospaprikával,hozzáadunk 1dl zöldbab levét.Addig főzzük amíg a hagyma szét fő és mártásszerű lesz.Ekkor beletesszük a leszűrt zöldbabot és néhány percig pároljuk a paprikás lében.
Tükörtojással és friss kenyérrel tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Burgonyával rakott cukkini » Sajtos baconos kelbimbó » Sörtésztában sült karfiol » Padlizsános csirkemell
» Pórés-karfiolos rakottas » Galyasági gombapaprikás » Joghurt-burgonya » Zöldséges-gombás töltelék
» Vitamintál sajttal » Tejfölös burgonya » Töltött padlizsán 2 » Kapros rántott cukkini
» Cukkini "torta" » Olasz paradicsom » Sajtos tejfölös burgonyakrém » Vörösboros gombapörkölt


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.