Tutireceptek.hu fejléc

Borsós egytál recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 kg zöldborsó
1 konzerv kukorica
30 dkg zöldbab
2 paradicsom
1 leveskocka
1 fej vöröshagyma
olaj

bors

Elkészítés:
A megtisztított zöldbabot feldaraboljuk és sós vízben előfőzzük. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a kifejtett zöldborsót. Bármilyen leveskockával ízesített vízzel felengedve 10 percig pároljuk. Hozzáadjuk a lecsöpögtetett babot, a lehéjazott, feldarabolt paradicsomot és puhára pároljuk. Végül leve nélkül beleöntjük a kukoricát. Frissen vágott petrezselyemmel meghintve tálaljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» .Zöldborsós gombapörkölt » Kelbimbós egytálétel » Zöldborsós sertéstokány » Borsós karaj
» Csirke zöldborsós szószban » Zöldborsós nokedli » Sajtos egytál » Cseh borsos sertésszelet
» Zöldborsós pulykamell » Zöldborsós gombaleves » Ananászos csirkeegytál » Zöldborsós köles
» Gombás-zöldborsós spagetti » Zöldborsós apróhús » Zöldborsós-mandulás rizs » Rizses zöldséges egytál


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.