Tutireceptek.hu fejléc

Borsós egytál recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 kg zöldborsó
1 konzerv kukorica
30 dkg zöldbab
2 paradicsom
1 leveskocka
1 fej vöröshagyma
olaj

bors

Elkészítés:
A megtisztított zöldbabot feldaraboljuk és sós vízben előfőzzük. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a kifejtett zöldborsót. Bármilyen leveskockával ízesített vízzel felengedve 10 percig pároljuk. Hozzáadjuk a lecsöpögtetett babot, a lehéjazott, feldarabolt paradicsomot és puhára pároljuk. Végül leve nélkül beleöntjük a kukoricát. Frissen vágott petrezselyemmel meghintve tálaljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós nokedli » Zöldborsós gombaleves » Zöldborsós tojás » Őszi vadászegytál
» Zöldborsós köles » Borsos csirke » Zöldborsos makaróni » Kelbimbós egytálétel
» Sajtos-borsós lepény » Borsós natúrszelet » Zöldborsós-sonkás muffin » Zöldborsós camembert krém
» Zöldborsós zúzapörkölt » Mexikói babos egytál » Juhtúrós-borsós hús » Csicseriborsós saksuka


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.