Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Borsós egytál recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 kg zöldborsó
1 konzerv kukorica
30 dkg zöldbab
2 paradicsom
1 leveskocka
1 fej vöröshagyma
olaj

bors

Elkészítés:
A megtisztított zöldbabot feldaraboljuk és sós vízben előfőzzük. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a kifejtett zöldborsót. Bármilyen leveskockával ízesített vízzel felengedve 10 percig pároljuk. Hozzáadjuk a lecsöpögtetett babot, a lehéjazott, feldarabolt paradicsomot és puhára pároljuk. Végül leve nélkül beleöntjük a kukoricát. Frissen vágott petrezselyemmel meghintve tálaljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csülökegytál » Karfiolos egytálétel » Rizses zöldséges egytál » Gombás-zöldborsós spagetti
» Zöldborsós szűzérmék » Csicseriborsós krumpliragu » Krumplis-húsos egytál » Kelbimbós egytálétel
» Zöldborsós tészta » Tojásos egytálétel » Ananászos csirkeegytál » Zöldborsós camembert krém
» Baconos zöldborsós tészta » Újburgonyás egytál » Mexikói babos egytál » Cseh borsos sertésszelet


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.