Tutireceptek.hu fejléc

Zöldborsós apróhús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70 dkg lapocka
1 vöröshagyma
40 dkg zöldborsó
2 gerezd fokhagyma

bors
olaj
1 kg krumpli

Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk és egy kis olajon megpároljuk. A húst csíkokra vagy kockára vágjuk. Rátesszük a hagymára, megsózzuk, megborsozzuk, a fokhagymát rápréseljük, kis lángon, gyakran kevergetve zsírjára sütjük. Ekkor felöntjük egy kis vízzel. Mikor már majdnem puha hozzátesszük a zöldborsót és együtt puhára főzzük.
A krumplit kockákra vágjuk, félpuhára főzzük, majd olajon kisütjük.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós-sonkás muffin » Zöldborsós tojásragu » Zöldborsós pulykatokány » Galyasági apróhusos leves.
» Zöldborsós zúzapörkölt » Baconos zöldborsós tészta » Zöldborsós camembert krém » Zöldborsós rizs
» Ketchup-os zöldborsos husi » Zöldborsós gombaragu » Zőldborsós párizsiszelet » Zöldborsós pulykamell
» Fűszeres, zöldborsós rizs » Zöldborsós szűzérmék » Mustáros apróhús » Csirkemájas zöldborsós hús


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.