Tutireceptek.hu fejléc

Zöldborsós apróhús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70 dkg lapocka
1 vöröshagyma
40 dkg zöldborsó
2 gerezd fokhagyma

bors
olaj
1 kg krumpli

Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk és egy kis olajon megpároljuk. A húst csíkokra vagy kockára vágjuk. Rátesszük a hagymára, megsózzuk, megborsozzuk, a fokhagymát rápréseljük, kis lángon, gyakran kevergetve zsírjára sütjük. Ekkor felöntjük egy kis vízzel. Mikor már majdnem puha hozzátesszük a zöldborsót és együtt puhára főzzük.
A krumplit kockákra vágjuk, félpuhára főzzük, majd olajon kisütjük.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós-mandulás rizs » Gombás-zöldborsós spagetti » Csirke zöldborsós szószban » Zöldborsós sertéstokány
» Zőldborsós párizsiszelet » Zöldborsós tojásragu » Ketchup-os zöldborsos husi » Zöldborsós camembert krém
» Zöldborsós szelet » Kukoricás apróhús » Savanyú káposztás apróhús » Zöldborsós-rizses borjú
» Zöldborsós csirkecsíkok » Zöldborsós pulykaraguleves » Zöldborsós csirkeragu » Zöldborsos makaróni


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.