Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zöldborsós apróhús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70 dkg lapocka
1 vöröshagyma
40 dkg zöldborsó
2 gerezd fokhagyma

bors
olaj
1 kg krumpli

Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk és egy kis olajon megpároljuk. A húst csíkokra vagy kockára vágjuk. Rátesszük a hagymára, megsózzuk, megborsozzuk, a fokhagymát rápréseljük, kis lángon, gyakran kevergetve zsírjára sütjük. Ekkor felöntjük egy kis vízzel. Mikor már majdnem puha hozzátesszük a zöldborsót és együtt puhára főzzük.
A krumplit kockákra vágjuk, félpuhára főzzük, majd olajon kisütjük.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fűszeres, zöldborsós rizs » Sajtos-zöldborsós ropogós » Zöldborsós vadkacsaragu » Zöldborsós csirkecsíkok
» Zöldborsós pulykamell » Zöldborsós csirkemell » Mexikói apróhús » Zöldborsós sertésragu
» Savanyú káposztás apróhús » Kukoricás-zöldborsós rizs » Zöldborsós-rizses borjú » Baconos zöldborsós tészta
» Zöldborsós szűzpecsenye » Zöldborsós zúzapörkölt » Zöldborsós tészta » Zöldborsós sertéstokány


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.