Tutireceptek.hu fejléc

Zöldborsós vadkacsaragu recept

Kategória:


Hozzávalók:
40 dkg vadkacsamell
30 dkg borsó
liszt
tejföl
1 fej vöröshagyma
pirospaprika

fehérbors
vadas fűszerkeverék
kacsazsír

Elkészítés:
A zsíron az apró kockákra vágott vöröshagymát megpirítjuk, a tűzről levéve hozzáadjuk a pirospaprikát. A melleket csíkokra vágjuk, és a pirospaprikás hagymán 2-3 percig pirítjuk, majd felöntjük vízzel és sóval, fehérborssal, vadassal ízesítjük. Közben elkészítjük a lisztből és a tejfölből a habarást. Amikor már majdnem kész, hozzáadjuk a borsót, további 15 percig főzzük. A tejfölös habarással besűrítjük, és készre főzzük.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós pulykamell » Csirkemájas zöldborsós hús » Kukoricás-zöldborsós rizs » Zöldborsós tészta
» Fűszeres, zöldborsós rizs » Zöldborsós sertéstokány » Zöldborsós palacsinta » Zöldborsós csirkemell
» Zöldborsós sertésragu » Zöldborsós köles » Zöldborsós szűzpecsenye » Zöldborsós rizs
» Zöldborsós pulykaraguleves » Zöldborsós-rizses borjú » Zöldborsós zúzapörkölt » Zöldborsós csirkemáj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.