Tutireceptek.hu fejléc

Zöldborsós vadkacsaragu recept

Kategória:


Hozzávalók:
40 dkg vadkacsamell
30 dkg borsó
liszt
tejföl
1 fej vöröshagyma
pirospaprika

fehérbors
vadas fűszerkeverék
kacsazsír

Elkészítés:
A zsíron az apró kockákra vágott vöröshagymát megpirítjuk, a tűzről levéve hozzáadjuk a pirospaprikát. A melleket csíkokra vágjuk, és a pirospaprikás hagymán 2-3 percig pirítjuk, majd felöntjük vízzel és sóval, fehérborssal, vadassal ízesítjük. Közben elkészítjük a lisztből és a tejfölből a habarást. Amikor már majdnem kész, hozzáadjuk a borsót, további 15 percig főzzük. A tejfölös habarással besűrítjük, és készre főzzük.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirke zöldborsós szószban » .Zöldborsós gombapörkölt » Zöldborsós pulykamell ragu » Zöldborsós sertéstokány
» Zöldborsós csirkeragu » Zöldborsós szelet » Baconos zöldborsós tészta » Zöldborsós pulykaraguleves
» Kukoricás-zöldborsós rizs » Zöldborsós tészta » Zöldborsós csirkecsíkok » Zöldborsós pulykamell
» Gombás vadkacsaragu » Zöldborsós pulykatokány » Zöldborsós rizses csirke » Zöldborsós rudak


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.