Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zöldborsós vadkacsaragu recept

Kategória:


Hozzávalók:
40 dkg vadkacsamell
30 dkg borsó
liszt
tejföl
1 fej vöröshagyma
pirospaprika

fehérbors
vadas fűszerkeverék
kacsazsír

Elkészítés:
A zsíron az apró kockákra vágott vöröshagymát megpirítjuk, a tűzről levéve hozzáadjuk a pirospaprikát. A melleket csíkokra vágjuk, és a pirospaprikás hagymán 2-3 percig pirítjuk, majd felöntjük vízzel és sóval, fehérborssal, vadassal ízesítjük. Közben elkészítjük a lisztből és a tejfölből a habarást. Amikor már majdnem kész, hozzáadjuk a borsót, további 15 percig főzzük. A tejfölös habarással besűrítjük, és készre főzzük.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós sertéstokány » Zöldborsós szűzérmék » Fűszeres, zöldborsós rizs » Zöldborsós pulykamell ragu
» Zöldborsós pulykamell » Zöldborsós tojás » Zöldborsós csirkemell » Zöldborsós csirkemáj
» Csirkemájas zöldborsós hús » Zöldborsós rizs » Zöldborsós-mandulás rizs » Zöldborsós gombaragu
» Zöldborsós köles » Zöldborsós palacsinta » Zöldborsós csirkecsíkok » Zöldborsós karajszelet


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.