Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zöldséges-magvas cipó (vegan) recept

Kategória:
 Kenyerek, péksütemények

Hozzávalók:
1 bögre teljes kiőrlésű tönkölyliszt
1 bögre fehér liszt
1 db sárgarépa
1 db cukkini
1 db kápia paprika
1 kk. sütőpor
1 csipet eritrit
1 ek. citromlé
0.5 kk. szódabikarbóna
1 kk. szárított kakukkfű
2-3 dl növényi tej
0.5 bögre kesudió és dió vegyesen
2-3 ek. tökmag és napraforgómag vegyesen
1 ek. chia mag
1 ek. lenmag

Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra.
Reszeljük le a répát, a cukkinit, és nyomkodjuk ki a levüket. Aprítsuk fel a paprikát.
Keverjük össze az összes száraz hozzávalót, öntsük rá a citromlevet és vegyítsük el benne a zöldségeket.
Annyi növényi tejjel hígítsuk, hogy jól gyúrható kenyértésztát kapjunk.
Öntsük papírral bélelt kenyérsütő formába a tésztát. Sütés előtt szórjunk a tetejére magokat és fűszert, kicsit nyomkodjuk bele.
Kb. 35 perc alatt készen is van. Akkor jó, ha kissé kongó hangot ad a kopogtatáskor.


A receptet beküldte: Winter


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mogyorókrém (vegan) » Quesadilla (vegan) » Tzatziki (vegan) » Zöldséges vegan rizottó
» Házi müzliszelet (vegan) » Spenótos tészta (vegan) » Édesburgonya fánk (vegan) » Zöldborsókrém (vegan)
» Pizza (vegan) » Szeder smoothie (vegan) » Diósült (vegan) » Mákos bejgli (vegan)
» Vöröslencse fasírt (vegan) » Brokkolikrémleves (vegan) » Vegan tejföl » Török rizs (vegan)


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.