Tutireceptek.hu fejléc

Zöldséges-májas töltött dagadó recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 sertésdagadó
2 sárgarépa
2 fehérrépa
1 kisebb zeller
2 tojás
1/4 kg máj

bors
olívaolaj
20 dkg csiperkegomba

Elkészítés:
A dagadót felszúrjuk óvatosan (ha nem tudjuk megcsinálni, kérjük meg a hentest!).
A zöldségeket egészen apró, 1-3 mm-es kockákra vágjuk. A májat is felvágjuk minél apróbbra.
A zöldségeket és a májat megpároljuk-pirítjuk az olívaolajon, sózzuk, borsozzuk.
A májas zöldséget kihűtjük, hozzákeverjük a tojásokat.
Megtöltjük a dagadót, a végét lezárjuk egy hústűvel.
Sűrűn locsolgatva készre sütjük.
Kb. 15 perc pihentetés után felszeleteljük.


A receptet beküldte: ajren


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött nyúlcomb » Töltött csiga » Töltött olasz tésztahajók » Töltött szőlőlevélkék
» Töltött füge » Töltött szilva köntösben » Töltött csirkemelltekercs » Töltött káposzta.
» Húsvéti töltött burgonya » Töltött krumpli héjában » Galyasági töltött tojás » Töltött tekercs
» Tojással töltött húslabdák » Gombával töltött burgonya » Hallal töltött tortilla » Töltött karaj liza módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.