Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zsiványpecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg sovány sertéscomb vagy marhahátszín,
20 dkg húsos szalonna,
4 nagy burgonya,
4 nagy vöröshagyma,
2 zöldpaprika,
1 kiskanál grill steak fűszersó

Elkészítés:
A húst megmossuk, fél centi vastag szeletekre vágjuk. A szalonnát hasonló nagyságúra, csak vékonyabbra szeljük. A meghámozott burgonyát és a hagymát fölkarikázzuk. A paprikát kicsumázzuk, és a hús illetve a szalonna méretére daraboljuk. Ezeket váltakozva nyársra fűzzük úgy, hogy a két végére hús kerüljön. Megfűszerezzük, és parázsló faszén fölött forgatva, 25 perc alatt ropogósra sütjük.


A receptet beküldte: TyBoR


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zsiványpecsenye nyárson » Risotto con pollo alla mia » Borjúnyelv hidegen » Del-amerikai rakott rizs
» Csülköspacal » Cukkínis-gombás tarja » Borban sült töltött hús » Kínai mézes csirke
» Ördögi csirkemell » Csülökpörkölt » Tejben sült csirkecomb » Afrikai sertés szelet
» Fokhagymás libacomb » Almapürés sült hús » Sült sertés nyakrész » Burgonyás csirke


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.