Tutireceptek.hu fejléc

Zsiványpecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg sovány sertéscomb vagy marhahátszín,
20 dkg húsos szalonna,
4 nagy burgonya,
4 nagy vöröshagyma,
2 zöldpaprika,
1 kiskanál grill steak fűszersó

Elkészítés:
A húst megmossuk, fél centi vastag szeletekre vágjuk. A szalonnát hasonló nagyságúra, csak vékonyabbra szeljük. A meghámozott burgonyát és a hagymát fölkarikázzuk. A paprikát kicsumázzuk, és a hús illetve a szalonna méretére daraboljuk. Ezeket váltakozva nyársra fűzzük úgy, hogy a két végére hús kerüljön. Megfűszerezzük, és parázsló faszén fölött forgatva, 25 perc alatt ropogósra sütjük.


A receptet beküldte: TyBoR


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zsiványpecsenye nyárson » Csirke carbonara » Csirkemell rizibizivel » Velős hurka
» Boros házinyúl » 40 fokhagymás csirke » Mézes-mustáros tarja » Sajtos rakott pulykamell
» Sajttal töltött borjúrolád » Báránytokány » Almás-szalonnás pecsenye » Töltött csirkemell
» Fokhagymás húsgolyók » Sajtos csirkemell torta » Sertéshava római tálban » Nyúl köménymagosan


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.