Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Spárgatál recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 kg fehér vagy zöld spárga
12 dkg vaj
2 dl tejföl
6-8 evőkanál zsemlemorzsa
só, őrölt fehérbors, kakukkfű, rozmaring
1 késhegynyi szódabikarbóna, 2 kockacukor

Elkészítés:
A spárgát meghámozzuk, sós, szódabikarbónás, cukros vízben megfőzzük. Lecsurgatjuk, majd kivajazott tűzálló tálba fektetjük. Vajon halványsárgára pirítjuk a zsemlemorzsát és a spárgára terítjük. Megsózzuk, a fűszerekből 1-1 késhegynyivel ízesítjük. Rálocsoljuk a tejfölt, és sütőben átforrósítjuk.

Tanácsok:
Rozskenyeret kínáljunk hozzá.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vegyes gombasaláta télire » Céklapuding » Rántott zeller » új aszpikos vegyes zöldség
» Gyömbéres-lencsés egytál » Serpenyős káposzta I. » Hagymatokány burgonyával » Zöldséges rakottkel
» Sárgarépapörkölt » Zöldségmix » Zöldségekkel töltött cukkini » Cukkinis ördögszem
» Kelkáposztatekercs másként » Répás hússal töltött burgonya » Zöldpörkölt » Hagymatokány



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.