Tutireceptek.hu fejléc

Zelleres ananászsaláta forró borsos csirkével recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
őrölt bors,
1 evőkanál olívaolaj,
30 dkg csirkemellfilé,
só,
3 evőkanál ketchup,
1 evőkanál mustár,
1 doboz körszeletes ananász,
1 db zeller.

Elkészítés:
A zellert meghámozzuk, vékony csíkokra vágjuk, majd sós vízben félpuhára főzzük.
Az ananászt lecsepegtetjük, ugyancsak hosszúkás csíkokra szeleteljük, és összekeverjük a zellerrel, a mustárral, a ketchuppal, meg egy csipet sóval.
Egy serpenyőben az olajat nem túl forróra felhevítjük, és a besózott, durvára őrölt borssal fűszerezett csirkemellet lassú, csendes tűzön megsütjük.
Ne süssük túl sokáig, nehogy kiszáradjon!
A húst még forrón vékonyra szeleteljük, és a salátára tálaljuk.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós nokedli » Májas borsós pite » Zöldborsós rizs » Forró bájital
» Borsós karaj » Borsós husi » "Forró csoki" » Zöldborsós metélt
» Forró csokoládé by Nigella » Mustáros ananászsaláta » Zöldborsós-mandulás rizs » Borsós raguleves
» Egyszerű forró csokoládé » Zelleres spagetti » Zelleres halsaláta » Borsos tokány


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.