Tutireceptek.hu fejléc

Almadarabos dzsem recept

Kategória:


Hozzávalók:
2 kg hámozott alma
35 dkg porcukor
8 dl almalé
teáskanál aprított dió
csomag dzsemfix

Elkészítés:
Egy fazékba beletesszük a feldarabolt almát,a diót és ráöntjük az almalét.A porcukorral elkeverjük a dzsemfixet és az almás dióhoz keverjük.Felforraljuk 3 percig főzzük,majd előmelegített üvegekbe szedjük.Szorosan lezárjuk és 5 percig fejtetőre fordítjuk,majd szárazdunsztba hagyjuk kihűlni.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Citromdzsem » Eper-rebarbara dzsem » Gyömbéres sárgabarackdzsem » Szőlődzsem
» Vaníliás áfonyadzsem » Banános sárgabarack dzsem » Szederdzsem » Vörösboros szederdzsem
» Citrom dzsem » Füge dzsem » Meggy dzsem » Gyömbéres eperdzsem
» Málnadzsemes szélkerék » Kajszibarackdzsem » Citrom-narancs dzsem » Pityókás fügedzsem


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.