Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Szederdzsem recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 kg szeder
60 dkg cukor
tartósítószer

Elkészítés:
Egy lábosban egy réteg szedret teszünk és megszórjuk a cukor felével.Ezután rátesszük a maradék gyümölcsöt és rászórjuk a maradék cukrot.
Hűvös helyre tesszük.Másnap felforraljuk,kb 20 percig főzzük .Üvegekbe rakjuk kevés tartósítózert teszünk a tetejére,lezárjuk és száraz dunsztba hagyjuk kihűlni.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vörösboros szederdzsem » Vegyes lekvár dinnyével » Birsalmasajt » Paprikalekvár
» Kajszibarack lekvár 2 » Csipkebogyó befőtt » Ananászbefőtt tökből » Delikát dinnyehéj télire
» Citromlekvár » Narancslekvár cukkíniből » Gyömbéres sárgabarackdzsem » Cseresznye befőtt
» Szeder lekvár » Mézes almalekvár » Szilvalekvár » Szőlőbefőtt


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.