Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rakott spenót recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg fagyasztott spenót
1/2 kg darált, vagy apróra vágott sertés comb
10-12 szelet mozzarella sajt
10 dkg parmezán
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
só, bors
pici olaj

Elkészítés:
A hagymát és a fokhagymát megpárolom, rádobom a húst és kevés pirítás után puhára főzöm egy kis vízzel, vagy húslével.
A spenótot forró vízben főzöm néhány percig.
Kiolajozott tepsibe rakok egy réteg spenótot 1 réteg parmezánt egy réteg hús. Ezt megismétlem még egyszer, befedem a húst spenóttal és a tetejét beborítom mozzarella sajttal. Amikor a sajt kezd pirulni, kész van a könnyű finom étel.

Tanácsok:
Lehet csirke mellet is használni, akkor light-osabb és aki pikánsan szereti, keverhet a spenótba zúzott fokhagymát.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: angyal63


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bajor rakott burgonya » Rakott karfiol másképp » Rakottkáposzta » Sajttal rakott burgonya
» Sajtos rakott zsemle » Rakott almás-túrós » Rakott kel burgonyával » Gombás rakott tál sütőben
» Mediterrán rakott krumpli » Rakott nokedli darálhússal » Egyszerű rakott csirkemell » Rakott babapiskóta
» Rakott spagetti 2. » Sajtos rakott kelbimbó » Tejszínes rakott karfiol » Dupla sajtos rakott csirke


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.