Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás sült csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg csirkehús
1/2 kg savanykás alma
1 db citrom reszelt héja és leve
1 tk. majoranna
só, bors
kevéske cukor

Elkészítés:
A csirkedarabokat jól bedörzsöljük a fűszerekkel, és egy tepsibe fektetjük. Körberakjuk a kicsumázott, negyedekre vágott almával, melyet leglocsolunk a citromlével. Rászórjuk a reszelt citromhéjat és a cukrot is, aztán az egészet lefedjük fóliával. Előmelegített sütőben közepes lángon kb. egy órát pároljuk, majd a fóliát levéve szép pirosra sütjük a húst.

Tanácsok:
Párolt rízzsel kínáljuk, melyre ráhalmozzuk a csirke mellett sült almagerezdeket.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Azték csirkefalatok » Bécsi almás rétes » Rakott-sajtos csirkemell » Csírke csikok finoman
» Cukormentes almás pite » Kevert almás bögrés » Csirke fajitas » Habos almás, nagyon finom
» Csirkés padlizsánleves » Sörös csirkemell » Korpás csirkemell » Zsírban sült csirkemáj
» Csirkés pizza görögösen » Fokhagymás csirkemáj sütve » Joghurtos csirkeszárnyak » Csirkeszárnyas egytál


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.