Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás csirke másképpen recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4-6 csirkemell, 2 ek vaj, 3 dl gombakrémleveslé, 2 dl tejföl vagy joghurt, 12 dkg gomba, főtt rizs vagy tészta.

Elkészítés:
Vastag aljú lábasban olvassza meg a vajat, süsse rajta a felezett melleket közepes hőn, forgatva barnára, majd vegye ki és szárítsa le papírral, vagy hagyja lecsöpögni. Vegye lejjebb a hőt, öntse a gombalevest a lábasba, keverje és melegítse míg a sütés üledéke oldódik az edény aljáról. Ekkor keverje bele a tejfölt 2 részben. Mikor egyenletesen elkeveredett, tegye vissza a csirkét, fedő alatt, nagyon kis hőn párolja kb. 45-60 percig, míg megpuhul. Keverje bele a gombát, párolja kicsit. Forrón tálalja a rizsre vagy tésztára.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túrótorta másképpen » Gombás mártás húsokhoz » Hagymás-dinnyés csirke » Csirkés rizseshús
» Családi töltött csirke » Gombás karfiol-tál » Csirkepiláv » Jászsági csirkemáj
» Gombás vagdalt másképp » Tepsis csirkés csusza » Göngyölt gombás karaj: » Tandorias csirkesaláta
» Sonkás-fűszeres csirkemell » Ropogós csirkeszárny » Házias Svéd Gombasaláta » Provence-i csirketál


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.