Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almaval, sorrel sutott barany recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
negy jol megtermett baranyszelet (kb 1 kg)
4 alma, ha lehet savanyu
1 uveg korte sor, de lehet barmilyen sor is
pici olaj,
so,bors

Elkészítés:
A baranyhusi megmosom, folyo viz alatt.Majd sepenyoben hirtelen mindket oldalat lepiritom.utana es mely tepsibe rakom oket, es megsozom,borsozom.Majd raszeletelem a megtisztitott almakat,meglocsolom a sorrel, ugy, hogy jol ellepje a husit es az almakat is.ALufoliaval lefedem, es 180 fokon kb.egy oraig sutom.

Tanácsok:
Kivalo hozza koretkent natur rizs, vagy natur fott krumpli.Jo etvagyat!

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: magicmag25


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Céklasaláta almával » Bárány leves » Gyümölcsös bárányborda » Nyársalt bárány
» Báránygerinc sütve » Zeller saláta almával » Bárányaprólék-leves » Sült vadliba birsalmával
» Baranyai sertéssült » Pirított báránymáj » Sajtos báránysült » Omlós csirke almával
» Húsvéti bárányragu » Tárkonyos bárányleves » Üzbég bárány piláf » Gombás csirkemáj almával


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.