Tutireceptek.hu fejléc

Sült báránykaraj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg báránykaraj (a bordáknál szeletelve),
1 evőkanál olaj,
só,
argarin.

Elkészítés:
A karajokat olajjal beecsetelem, majd fél óráig állni hagyom.
Egy serpenyőben felhevítem a margarint és a karajszeleteket mindkét oldalról 3-4 percig sütöm.
Csak ezután sózom.

Tanácsok:
Tetszés szerint készíthető faszenes grillen is (így még finomabb).


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos-tejszínes rántott hús » Diana szelet » Avokádós csirkemell » Töltött párizsiszeletek
» Pulykás finomság » Csirke alaplé » Libamell vagdalt » Almás-boros borjúmáj
» Galyasági lacipecsenye » Bazsalikomos bundáshús » Boszniai fazék » Egyben sült karaj kolbásszal
» Karamellás-csirkemell » Sajtos nyúlcomb » Fincsi húsos pite. » Baconban sült fasírt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.