Tutireceptek.hu fejléc

Sült báránykaraj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg báránykaraj (a bordáknál szeletelve),
1 evőkanál olaj,
só,
argarin.

Elkészítés:
A karajokat olajjal beecsetelem, majd fél óráig állni hagyom.
Egy serpenyőben felhevítem a margarint és a karajszeleteket mindkét oldalról 3-4 percig sütöm.
Csak ezután sózom.

Tanácsok:
Tetszés szerint készíthető faszenes grillen is (így még finomabb).


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott fasírttorta » Sajtos-kanalas csirke » Kínai illatos omlós csirke » Spenótos csirkemell
» Búbos pecsenye » Rakott hagymás csirke » Pipicom ala ropogós » Sonkás-fűszeres csirkemell
» Csirkemáj őzgerinc formában » Burgonyán sült fasírt » Szarvaspörkölt » Barackos gyömbéres pulykamell
» Csirke toledói módra » Brokkolis töltött csirkecomb » Brokkolis pulyka » Tüzes pecsenye


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.