Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sült báránykaraj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg báránykaraj (a bordáknál szeletelve),
1 evőkanál olaj,
só,
argarin.

Elkészítés:
A karajokat olajjal beecsetelem, majd fél óráig állni hagyom.
Egy serpenyőben felhevítem a margarint és a karajszeleteket mindkét oldalról 3-4 percig sütöm.
Csak ezután sózom.

Tanácsok:
Tetszés szerint készíthető faszenes grillen is (így még finomabb).


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tésztában sült csülök » Mézes-narancsos csirke » Bakonyi sertésborda 2. » Sertésszelet gombás fészekkel
» Görög húsgolyó, zöldségnyárs » Szilvás csirke » Szines zöldségrakottas » Kucurapörkölt
» Kurucpecsenye » Szalonnával spékelt fácánsült » Szójaszószos csirkeszárnyak » Gorgonzolás körtés csirkecomb
» Ciprusi sertésragu » Bodzabogyós fácán » Mézes tarja » Húsvéti reggeli


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.