Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Amúr tormamártással recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
50 dkg amúrszelet
1 dl fehérbor
4 dkg vaj
2 ek. liszt
2 ek. ecetes torma
1 mokkáskanál mustár
1 mokkáskanál cukor
0,5 db citrom

Elkészítés:
Az amúrszeleteket megsózom, kivajazott tűzálló tálban fehérborban 15 percig párolom.
A vajat megforrósítom, belekeverem a lisztet, majd hozzáadom az ecetes tormát. A párolt hal levével felöntöm, és kevergetés mellett simára keverem. Hozzáadom a mustárt a cukrot, és citromlével ízesítem. Tálalás előtt a mártást ráöntöm az amúrszeletekre, és rizzsel, főtt krumplival kínálom.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Dióbundában sült ponty » Harcsa mustármártással » Kakukkfüves ponty » Magyaros pontykocsonya
» Apróhal sült (Samak Ma'li) » Tepsis makréla paradicsommal » Lazacos palacsinta » Grillezett hal
» Halfilé sáfrányos vajjal » Harcsa pecsenye » Halas puffancs » Toszkán saláta
» Füstölt halas cukkini-tál » Lazactatár krémsajttal » Halászlé, ahogy én tanultam » Francia fűszeres halfőzelék


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.