Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Morzsás lazaccsíkok recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
40 dkg bőrös lazacfilé
5 dkg zsemlemorzsa
Durva szemű tengeri só
Bors
5 dkg vaj

Elkészítés:
Megmossuk és szárazra töröljük a lazacot, majd 2 ujj yi vasta csíkokra vágjuk. Egy tepsit kibélelünk úgy, hgy. A. Szélein Bőven túllógjon a papír, mert ezzel fogjuk a halszelelet betakarni.
Rátesszük a lazacot, megszórjuk sóval, borssal, zsemlemorzsával. Tetejére vékonyan vajat vágunk.
A sütőpapírral betakarjuk, 200 fokon megsütjük, ~15 perc.
A körete saláta.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: Cucicsillag


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Barackos, morzsás muffin » Zsemlemorzsás betyárgombóc » Crumble (morzsás süti) » Morzsás almakrém
» Szilvás morzsás » Morzsás túrótorta pohárban » Almás-morzsás muffin » Rebarbarás morzsasüti
» Meggyes morzsasüti » Almas-morzsas suti » Vajon sült lazac » Korhely-halászlé
» Kapros harcsapaprikás » Sült kárász » Fogasfilé bakonyi módra » Potyka.


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.