Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ananásszal töltött jércemell-filé recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
60 dkg jércemell-filé
20 dkg ananászbefőtt
5 dkg mandula darálva
1 zsömle
1 tojás
só, őrölt bors

Elkészítés:
Az ananászbefőttet apróra vágjuk. Hozzáadjuk a beáztatott, jól kinyomkodott zsömlét, a darált mandulát és a tojással összedolgozzuk, sóval, őrölt borssal ízesítjük. A mellfiléből tenyérnyi, vékony szeleteket vágunk, kissé kiverjük, sóval meghintjük. Az ananászos tölteléket egy csíkban ráhalmozzuk. Szorosan fölcsavarjuk és vajjal megkent alufóliába csomagoljuk. Tepsibe téve előmelegített sütőbéri 220 C-on 30-­35 perc alatt megsütjük. A sütőből kivéve kissé hűlni hagyjuk, majd legalább fél. napra hűtőbe tesszük dermedni. A fóliából kibontva, fölszeletelve tálra rakjuk, gyümölcsökkel körítjük.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mediterrán töltött kenyér » Töltött hal Karcsi módra » Töltött keksz » Töltött szendvics
» Hússal töltött ostyalap » Töltött lepény (Olcsó) » Töltött őszibarack » Töltött sertéssült
» Töltött Sport szelet » Töltött lángos » Hússal töltött tészta » Töltött gombafejek sütve
» Töltött-rántott paprika » Banánnal töltött jércemell » Töltött karaj liza módra » Töltött szőlőlevél


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.