Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Töltött Gomba recept

Kategória:
 Köretek
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
12 nagyfejű (2.5-4 centiméteres) friss gomba
2 ek. vaj
2 ek .apróra vágott vöröshagyma
5 dkg zsemlemorzsa
fél kk. száritott petrezselyem
fél kk.olasz fűszerkeverék.

Elkészítés:
A gombákat megtisztitjuk,száraikat kivesszük. A kalapokat félre tesszük.Kis tálban összekeverjük a vajat,a vörörhagymát,és az apróra vágott szárakat.Lefedjük,és magas fokozaton,1-1,5 percig fözzűk,amig a vaj megolvad és a gombaszár megpuhul.Hozzákeverjük a zsemlemorzsát,petrezselymet,és az olasz füszerkeveréket.A keveréket a gombakalapokba töltjük ,és jól lenyomkodjuk.Egy papirtörölközővel letakart tányéron körbe elhelyezzük őket,és 1-1,5 percre betesszük a mikrosütőbe,magas fokozatra.

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: cicumaci


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött csörögefánk » Gombás vegyessaláta » Andi töltött kenyere » Gombás kínaikel saláta
» Töltött sajtgolyó » Erdei gombaleves » Töltött ropogós pogácsa » Gombaragu krumplilepényen
» Gombás rakott hús » Brokkolis-gombás tészta » Fetával töltött csirkemell » Töltött ostya
» Gombás sonkatekercs » Gombás hablepény » Töltött karaj, másképpen » Különleges gombasaláta


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.