Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás-sajtos karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1,5 kg karaj
1/2 kg gomba
2 db vöröshagyma
majoránna

bors
olaj

Elkészítés:
A karaj szeleteket kiklopfolom, fűszerezem, olajban megsütöm, tálra szedem.
A gombát megtisztítom, felszeletelem, a vöröshagymát szintén.
Kevés olajon megpirítom a hagymát és a gombát, fűszerezem, félre rakom.
Kivajazott tepsibe egymás mellé lerakom a húst,mindegyik szelet tetejére teszek a párolt gombából kb. egy evőkanálnyit, majd egy vékony szelet sajttal beborítom.
Sütőben átsütöm, de csak addig, amíg a sajt szép barnás színt kap.
Általában rizzsel tálalom.

Tanácsok:
Készítettem már úgy is, hogy a hús-szeleteket és a rizst ételpárolóban (ugyancsak fűszerezve), pároltam.
Szerintem a hús finomabb, és nem kell a tűzhely mellett annyit állni.


A receptet beküldte: Hoev


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött sertéskaraj » Sült báránykaraj » Karaj besamelmártással » Zsebes karaj
» Ünnepi karajtekercs » Mustáros karajszeletek » Karaj tekercs » Lecsós karaj
» Zsebeskaraj » Szabolcsi karaj » Rakott sült karaj... » Sertéskaraj hagymaszósszal
» Ananászos sonkás karaj » Barackos karaj » Fűszeres karajcsíkok » Sajtos-gombás karaj


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.