Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Angol hagymaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
10 fej vöröshagyma
2 tojássárgája
1 nagy szelet (10 dkg) rozskenyér
10kg vaj
2 evőkanál liszt

1 mokkáskaná1 ecet
ételízesítő
1 l víz

Elkészítés:
A megforrósított vajon megfonnyasztjuk a kockára vágott hagymát. Meghintjük a liszttel és két percig pirítjuk.
Felöntjük egy liter vízzel, sóval és ételízesítővel ízesítjük. Felforraljuk, majd hozzáadjuk a kockákra vágott rozskenyeret. Tíz percig főzzük, majd a tűzről levéve felöntjük az ecettel és kevés levessel elkevert tojássárgájával.
Állandóan kevergetve kissé összemelegítjük, de már nem forraljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lángoló túrós palacsinta » Erdélyi fokhagymaleves » Lángolós almásszelet » Marcipángolyó
» Hamis marcipángolyó » Angol Bisquit » Farsangolók itala » Banángolyó
» Sáfrányos hagymaleves » Hagymaleves mikróban » Mangoldpuding » Fehérboros póréhagymaleves
» Angolos főzelékek » Angolos sült burgonya » Mentás hagymaleves » Sárgarépa angolosan


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.