Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Angol hagymaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
10 fej vöröshagyma
2 tojássárgája
1 nagy szelet (10 dkg) rozskenyér
10kg vaj
2 evőkanál liszt

1 mokkáskaná1 ecet
ételízesítő
1 l víz

Elkészítés:
A megforrósított vajon megfonnyasztjuk a kockára vágott hagymát. Meghintjük a liszttel és két percig pirítjuk.
Felöntjük egy liter vízzel, sóval és ételízesítővel ízesítjük. Felforraljuk, majd hozzáadjuk a kockákra vágott rozskenyeret. Tíz percig főzzük, majd a tűzről levéve felöntjük az ecettel és kevés levessel elkevert tojássárgájával.
Állandóan kevergetve kissé összemelegítjük, de már nem forraljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Francia hagymaleves » Angol marhahátszín szelet » Angolzeller csőben » Mangolite
» Francia hagymaleves 1 » Fokhagymaleves zsályával » Pikáns francia hagymaleves » Hagymaleves mikróban
» Mángold krémleves » Banángolyó » Mángoldos krumplis köret » Angol csirkesaláta
» Kedvenc banángolyó » Erdélyi fokhagymaleves » Tejszínes hagymaleves 2. » Sajtos fokhagymaleves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.