Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymaleves pikánsan recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
4+1 db közepes fej vöröshagyma,
5 dkg vaj,
só,
fehér bors,
őrölt kömény,
lestyán,
7 dl csontleves (leveskocka is jó),
1 dl fehérbor (félszáraz),
1 zsemle,
5 dkg reszelt sajt,

Elkészítés:
A 4 hagymát kockára vágva a vajon üvegesre dinszteljük, majd csontlével kicsit felöntve mixerrel összetörjük.
Ezután felöntjük a többi csontlével, fűszerezzük és felforraljuk, közben beletesszük a maradék 1 fej hagymát karikára vágva és hozzáadjuk a bort is.
5 perc alatt készre főzzük.
A zsemlékből szeleteket pirítunk a tetejükre olvasztjuk a sajtot.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes hagymaleves 2. » Francia hagymaleves 3. » Francia hagymaleves » Zöldhagymaleves
» Francia póréhagymaleves » Sajtos fokhagymaleves » Rizses fokhagymaleves » Medvehagymaleves gerslivel
» Fokhagymaleves zsályával » Tejszínes hagymaleves » Hagymaleves náthára! » Francia hagymaleves 2.
» Zellerleves pikánsan » Sajtos hagymaleves » Tárkonyos hagymaleves » Erdélyi fokhagymaleves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.