Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirke kropp recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 jó tenyérnyi csirkebőr,
4 darab pulyka debreceni,
libazsír.

Elkészítés:
A debreceni kolbászokat megfőzöm, hűlni hagyom,,és a csirke bőrökbe tekerem. Egy tepsibe teszek egy deci vizet és 2 evőkanál libazsírt, majd beleteszem a töltött csirkebőröket. Fóliával lefedve 10-15 percig párolom, majd a fóliát levéve ételünk megpirulásáig, időnként meglocsolva sütöm. Hidegen, melegen egyaránt kitűnő, olcsó, ízletes és mutatós étel.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos csirke jénaiban » Könnyű csirkemellcsíkok » Lecsós csirkemell egytál » Pikáns gyömbéres csirke
» Illatos csípős csirke » Tejszínes csirketokány » Csirkemell tüzdelve » Korzikai csirkemell
» Cseréptálas csirke » Csirkecomb almaszósszal » Csirkeleves gourmand módra » Rozmaringos csirkemáj
» Rakott csirke » Gombás csirkemellfilé » Baconos rakott csirke » Curry-s csirke mangóval


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.