Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos-brokkolis csirke recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1-1,5 kg csirkecomb/mell/szárny (ki melyik részét szereti)
1,5 kg burgonya
0,5 kg brokkoli
0,5 l tejföl
15 dkg sajt
sültcsirke fűszersó
delikát

Elkészítés:
A csirkecombot a fűszersóval megszórjuk és legalább 1 óráig állni hagyjuk. A burgonyát meghámozzuk és hosszúra vágjuk. A brokkolit rózsáira szedjük.
Kivajazunk egy tűzálló tálat, alulra tesszük a burgonyát és megszórjuk delikáttal (vagy más ételízestővel), majd rátesszük a brokkolit, végül a húst. Tetejére tesszük a tejfölt és megszórjuk reszelt sajttal (ezt tehetjük a sülésidő végén is).
Lefedjük alufóliával és min. 1 óráig pároljuk, majd levesszük és 20-30 perc alatt készre sütjük.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: toncsimimi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sóban sült csirke 2. » Citromos csirke felsőcomb » Csirkés csicseriborsó » Mandarinos csirkemell
» Kínai szezámmagos csirke » Finom csirkefalatok » Göngyölt csirke póréval » Rakott csirke 2
» Csirke Fu Yung módra » Csirkemell tüzdelve » Colában sült csirkeszárny » Gombás töltött csirke
» Csirkemáj » Maláj csirke » Könnyű csirkemellcsíkok » Petrezselymes csirkemell


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.