Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Betyárhús nyárson recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
személyenként:
1 db nagyobb burgonya,
1 fej vöröshagyma,
2-3 gerezd fokhagyma,
8 dkg sertés érme,
5 dkg füstölt szalonna,
8 dkg bárányborda,
8 dkg sértéslaposka

Elkészítés:
A burgonyát és a vöröshagymát karikákra,a húsokat,és a szalonnát szeletekre vágom.
Kis közöket hagyva felhúzom a nyársra.
A fokhagymát elkaparom és a húsokra kenem.
Parázs fölé teszem,gyakran forgatom.Amikor megsült,erős felforrósított rummal leöntöm.
Meggyújtva kínálom a vendégeknek,tűzön pirított kenyérrel.


A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zsiványpecsenye nyárson » Angolna nyárson sütve » Nyárson sült csirkemell » Fenyőmagos bélszín nyárson
» Krinolin nyárson sütve » Csalafinta csirke nyárson » Nyársonsült joghurttal » Sült tarja nyárson
» Fűszervajas fogas nyárson » Lazac, kagyló, rák nyárson » Fácán forgónyárson » Csípős csirke nyárson
» Tárkonyos csirke nyárson » Ananászos csirkecomb » Marhafelsál töltve » Panírozott libamell


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.