Tutireceptek.hu fejléc

Betyárhús nyárson recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
személyenként:
1 db nagyobb burgonya,
1 fej vöröshagyma,
2-3 gerezd fokhagyma,
8 dkg sertés érme,
5 dkg füstölt szalonna,
8 dkg bárányborda,
8 dkg sértéslaposka

Elkészítés:
A burgonyát és a vöröshagymát karikákra,a húsokat,és a szalonnát szeletekre vágom.
Kis közöket hagyva felhúzom a nyársra.
A fokhagymát elkaparom és a húsokra kenem.
Parázs fölé teszem,gyakran forgatom.Amikor megsült,erős felforrósított rummal leöntöm.
Meggyújtva kínálom a vendégeknek,tűzön pirított kenyérrel.


A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krinolin nyárson sütve » Lazac, kagyló, rák nyárson » Nyársonsült joghurttal » Sült tarja nyárson
» Fűszervajas fogas nyárson » Nyárson sült csirkemell » Csípős csirke nyárson » Zsiványpecsenye nyárson
» Fácán forgónyárson » Csalafinta csirke nyárson » Fenyőmagos bélszín nyárson » Angolna nyárson sütve
» Tárkonyos csirke nyárson » Wellington csirke » Zöldborsós sertéstokány » Zabkorpás csirkefasírt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.