Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Batyuban sült hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Hozzávalók (4 személyre):

- 200 g sertéshús (comb)

- 200 g csirkemellfilé

- 200 g szárnyasmáj

- 2 db grillkolbász

- 100 g füstölt szalonna

- 1 csokor újhagyma

- 2 db paprika (piros és sárga)

- 100 g laskagomba

- 100 g kemény sajt (pl. ementáli)

- 100 ml olívaolaj

- 1 kg burgonya

- 1-1 teáskanál só, grill- és mexikói fűszerkeverék

- felaprított friss petrezselyemzöld és bazsalikom a díszítéshez

Elkészítés:
Elkészítése:

1. A húsokat, a szalonnát, a gombát és a paprikát mossuk meg, majd csíkozzuk fel. A grillkolbászokat és mindegyik burgonyát vágjuk nyolcfelé. Az újhagymát hámozzuk meg, aprítsuk fel. Mindent tegyünk egy nagy tálba, fűszerezzük, sózzuk meg, majd alaposan keverjük össze.

2. Alufóliából vágjunk négy egyforma négyzetet, és mindegyiket kenjük meg az olívaolajjal. Osszuk el rajtuk a húsos keveréket, és szórjuk meg a reszelt sajttal, majd szorosan zárjuk le a csomagokat.

3. Grillrácson vagy a sütőben süssük kb. fél óráig a batyukat, majd tálaljuk a zöld fűszerekkel megszórva.

Tanácsok:
A sajt és a szalonna elhagyásával cukorbetegek és diétázók is fogyaszthatják.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Margitanya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Virsli batyuban » Alma batyuban » Batyuban sült halfilé » Húsgombóc kicsit másképpen
» Bundás virsli szezámmaggal » Illatos sültcsirke » Grillezett kolbászkák » Galyasági lacipecsenye 2
» Spenótos-rukkolás rakottas » Sajtos húsrolád » Almás csirke székelyesen » Orwo-tál
» Ez kínai-Max konyhájából » Köröm pörkölt » Egyben sült sertéshús » Házi májas


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.