Tutireceptek.hu fejléc

Boros sós rudak recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
Hozzávalók:2 deci olaj, 2 deci fehér vagy vörösbor, 1 csomag sütőpor, 1,5 lapos kávéskanál só, pici bors, és annyi liszt amennyit fölvesz a tészta
A tetejére;
1 tojás fehérje a kenéshez
Szezámmag,köménymag vagy szemes mák

Elkészítés:
Elkészítése:Az olajat,bort,sót,sütőport,borsot egy tálban összekeverjük és fokozatosan adjuk hozza a lisztet,se túl puha se túl kemény ne legyen a tészta.
1-cm vastagságúra kinyújtjuk a tésztát kis rudakat vágunk ki belőle,megkenjük tojás fehérjével es megszórjuk szőlőmaggal vagy köménnyel vagy szemes makkal.
Előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük.

Nagyon finom és sok van belőle


A receptet beküldte: marcipanbaba 34

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vörösboros málnakrémleves » Fehérboros limonádé » Sokmagvas-sajtos sós rudak » Vörösboros puncs 2
» Sós rudak » Fehérboros krémtorta » Vörösboros szőlőleves » Raffaello-rudak
» Boros, kapros lazac » Vörösboros meggyleves » Ketchupos-fehérboros hús » Joghurtos sós rudak
» Sajtos rudak (egyszerű) » Vörösboros eperleves » Vörösboros zúzapörkölt » Boros házinyúl


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.