Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vörösboros kacsamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg kacsamell
2 dl paradicsmlé
kevés olívaolaj
1 db vöröshagyma
2 evőkanál méz

bors
vörösbor

Elkészítés:
A tisztított kacsamellet csíkokra vágjuk.Az apróra vágott hagymát olívaolajon megpároljuk,hozzáadjuk a kacsamellet,majd a paradicsomlét,mézet ,sót, borsot.
Pár perc pirítás után,felöntjük a vörösborral,és lassú tűzön lefedve készre pároljuk.
Körete lehet rizs,vagy burgonyalepény.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Olaszos-almás vadkacsamell » Édes-savanyú kacsamell » Bajor kacsamell » Vörösboros csirkeragu
» Vörösboros hagymás tojás » Vörösboros libamell » Dunántúli vörösboros karaj » Vörösboros csülökgulyás
» Kacsamell sajttal, almával » Vörösboros puncs 2 » Vörösboros málnakrémleves » Almás-sajtos kacsamell
» Vörösboros pontyfilé » Sajtkrémes vadkacsamell » Vörösboros sonkakocsonya » Vörösboros puncs


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.