Tutireceptek.hu fejléc

Vörösboros kacsamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg kacsamell
2 dl paradicsmlé
kevés olívaolaj
1 db vöröshagyma
2 evőkanál méz

bors
vörösbor

Elkészítés:
A tisztított kacsamellet csíkokra vágjuk.Az apróra vágott hagymát olívaolajon megpároljuk,hozzáadjuk a kacsamellet,majd a paradicsomlét,mézet ,sót, borsot.
Pár perc pirítás után,felöntjük a vörösborral,és lassú tűzön lefedve készre pároljuk.
Körete lehet rizs,vagy burgonyalepény.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vörösboros meggyleves » Almás-sajtos kacsamell » Vörösboros gombapörkölt » Vörösboros nyúlgerinc
» Gombás vörösboros tokány » Vörösboros szederdzsem » Vörösboros sonkakocsonya » Vörösboros máj
» Narancsos kacsamell » Vörösboros csirkeragu » Vörösboros málnakrémleves » Kacsamell sajttal, almával
» Vörösboros szilva » Vörösboros szarvaspörkölt » Vörösboros eperleves » Olaszos-almás vadkacsamell


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.