Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Borsos tokány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70 dkg sertés apróhús,1 dl száraz,fűszeres ízű fehérbor,2 ek.olaj,2 ek.paradicsompüré,fél mk.ő.fekete bors,1 dl víz,só.

Elkészítés:
A húst megmossuk,csíkokra vágjuk.Megsózzuk,olajon megpirítjuk.Megszórjuk az ő.borssal,ráöntjük a fehérbort.Puhára pároljuk.Hozzákeverjük a p.pürét és vizet.Addig főzzük,amíg besűrűsödik.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: PIROS35

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós pulykaraguleves » Borsos szelet » Hagymatokány burgonyával » Erdélyi sertéstokány
» Zöldborsós karajszelet » Zöldborsós csirkecsíkok » Kapribogyós sertés-tokány » Tejfölös borsós csirkeragu
» Gombás savanyu tokány » Székelytokány egyszerűen » Pacaltokány » Gundel-tokány
» Fokhagymás vaddisznótokány » Csirkemájas zöldborsós hús » Hentes tokány » Zöldborsós sertéspaprikás


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.