Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Borsos tokány marhahússal recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60dkg marhahús
3 fej hagyma
1 csapott kanál liszt
1 dcl tejföl
só,bors,1 kanál zsir

Elkészítés:
A hagymát vékony félkarikákra vágjuk és forró zsirban megfonnyasztjuk.
Belekavarjuk a vékony csikokra vágott húst és fedő alatt,egy-egy kevés vizet öntve hozzá,puhára pároljuk.
Megsózzuk,bőven meghintjük borsal és zsirjára sütjük.
Megszorjuk a lisztel,felengedjük kevés vizzel és felforraljuk,végül összemelegitjük a tejföllel.
Puliszkával vagy apró galuskával adjuk asztalra.


A receptet beküldte: Elviracska

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós apróhús » Borsós-gombás rizottó » Zöldborsós tojás » Zöldborsós pulykaraguleves
» Virslitokány » Káposztás böllértokány » Boros marhatokány » Céklatokány
» Csikós tokány » Hentestokány » Zöldborsos makaróni » Kocsmáros tokány
» Tokány 3 féle húsból » Borsos csirkecomb » Borsos csirke » Tokány-mokány


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.