Tutireceptek.hu fejléc

Borsos tokány marhahússal recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60dkg marhahús
3 fej hagyma
1 csapott kanál liszt
1 dcl tejföl
só,bors,1 kanál zsir

Elkészítés:
A hagymát vékony félkarikákra vágjuk és forró zsirban megfonnyasztjuk.
Belekavarjuk a vékony csikokra vágott húst és fedő alatt,egy-egy kevés vizet öntve hozzá,puhára pároljuk.
Megsózzuk,bőven meghintjük borsal és zsirjára sütjük.
Megszorjuk a lisztel,felengedjük kevés vizzel és felforraljuk,végül összemelegitjük a tejföllel.
Puliszkával vagy apró galuskával adjuk asztalra.


A receptet beküldte: Elviracska

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemájas csirketokány » Szatmári tokány » Zöldborsós szelet » Zöldborsós rizs
» Zöldborsós camembert krém » Borsos fonat » Zöldborsós szűzpecsenye » Színes borsos báránysült
» Zöldborsós spagetti » Csicseriborsós krumpliragu » Csikós-tokány1 » Fűszeres, zöldborsós rizs
» Bográcsos tokány » Gombás vörösboros tokány » Cukkinis tokány rizzsel » Kolbászos tokány


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.