Tutireceptek.hu fejléc

Borzas eper 2. recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
60 dkg eper
30 dkg porcukor
10 dkg margarin
20 dkg liszt

Elkészítés:
-A lisztet, a margarint és a porcukrot tésztává gyúrjuk.
-1 órára mélyhűtőbe tesszük.
-Az epret félbevágjuk (ha nagyobb, akkor negyedeljük) és egy tűzálló tálba tesszük.
-A mélyhűtőből elővett tésztát nagy lyukú reszelőn az eperre reszeljük.
-Előmelegített sütőben( 180 fok) 15 perc alatt megsütjük.
Porcukorral meghintve tálaljuk.

Tanácsok:
Gyors,egyszerű,finom! :)

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: aniani63


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borzas csirkemell 3. » Borzas hús » Borzaska » Borzas sajtos
» Borzas túrós » Borzas epres » Borzas Kata » Borzas
» Borzashús » Meggyes borzaska » Borzas (bundás) hal » Acsai borzas szelet
» Borzas szelet » Borzas eper » Túrós Borzas Kata » Borzas csirkemellfilé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.