Tutireceptek.hu fejléc

Bundás rostélyos recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 kis szelet kicsontozott rostélyos,
# 1 tojás,
# 5 dkg liszt,
# 1 csomó újhagyma,
# 3-4 evőkanál tej,
# 1 teáskanál mustár,
# 1 gerezd fokhagyma,
# olaj,
# só,
# bors

Elkészítés:
A hússzeleteket kiveregetjük, sóval, borssal bedörzsöljük. Az újhagymát nagyon vékonyan felkarikázzuk. A tojást felverjük, belekeverjük a lisztet és annyi tejet vagy vizet, hogy palacsintatészta sűrűségű legyen. Sóval, borssal, mustárral, zúzott fokhagymával és újhagymával ízesítjük. A hússzeleteket belemártjuk a tésztába és nem túl forró olajba helyezzük. A serpenyőben még 1-2 kiskanálnyi tésztát öntünk a húsra és aranysárgára sütjük. Petrezselymes újburgonyával és salátával kínáljuk.


A receptet beküldte: rohangya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos bundáskenyér » Káposztabundás hús » Édes mézes bundáskenyér » Bundás alma
» Rumos bundás banán » Eszterházy rostélyos » Töltött "bundás" tojás » Borzas (bundás) hal
» Esterházy-rostélyos » Eredeti lábas rostélyos » Mustban párolt rostélyos » Bundás bounty
» Töltött bundáskenyér » Bundás sült krumpli » Bundás banán » Bundáskenyér-szerintem


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.