Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mustban párolt rostélyos recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
60-70 dkg rostélyos, 3-4 evőkanál olaj, 15 dkg füstölt szalonna, 1 nagy fej vöröshagyma, 15-20 dkg szőlő leszemezve, 4 dl must. Ízlés szerint só és fekete őrölt bors.

Elkészítés:
A húst kb 15 dekás szeletekre vágjuk, enyhén kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk, és kevés forró olajban mindkét oldalukat hirtelen megsütjük. Egy megfelelő nagyságú edényt kibélelünk nagyon vékony szalonnalapokkal és ráterítünk egy sor hagymakarikát. Erre rakjuk az elősütött rostélyosokat, rászórjuk a szőlőszemeket, és letakarjuk vékony szalonnalapokkal. Aláöntjük a mustot, végül lefedve, a sütőben puhára pároljuk. Körete sült burgonya, vagy főtt rizs.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymásrostélyos máshogy » Zelleres párolt pulykamell » Almás párolt lilakáposzta » Fehérboros rostélyos
» Párolt paraj foghagymásan. » Pároltkáposzta máskép » Párolt zellerkrém » Párolt marha sütőtökkel
» ANANÁSZOS PÁROLT CSIRKE » Tejfölben párolt tojás » Indiai párolt sertésragu » Párolt karotta
» Sörben párolt csülök » Párolt felsőcomb filé » Mustban párolt karaj. » Párolt ördöghal


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.