Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Burgonya juhtúróval recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg burgonya,
25 dkg juhtúró,
5 dkg vaj,
3 dl tejföl,
2 evőkanál zsemlemorzsa,
fél csomag kapor,
fűszerpaprika,
só.

Elkészítés:
Főzd meg a burgonyát héjában, hámozd meg, majd vágd karikákra.
Vajazz ki egy tepsit, és hintsd meg átszitált zsemlemorzsával, majd rakosgasd bele a burgonyát. Locsold meg olvasztott vajjal, kanalazd rá a juhtúrót, és öntsd rá a tejfölt.
Szórd meg egy kevés fűszerpaprikával és az apróra vágott kaporral.
Tedd középmeleg sütőbe, és süsd, amíg szépen meg nem pirul.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymás burgonyasaláta » Erdélyi burgonya » Ropogós burgonya szeletek » Svéd burgonya
» Olaszos rakott burgonya » Burgonya fóliában » Fokhagymás újburgonya » Ementális burgonyafasírt
» Sajtos burgonyaleves » Farmerburgonya » Magyaros burgonyaleves » Zöldséges burgonyarolád
» Joghurt-burgonya » Aranyfánk burgonyából » Sült burgonyapüré » Burgonyás torta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.