Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Citromos, fahéjas párolt alma recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
250 g alma
Mesterséges édesítőszer (diétás méz)
Citrom, fahéj

Elkészítés:
Az almákat megmossuk, cikkekre vágjuk, magházát eltávolítjuk, tűzálló tálba tesszük és fedő alatt, középmeleg sütőben 10 percig sütjük. Tálaláskor fahéjat és édesítőszert szórunk (diétás mézet csepegtetünk) rá, mentalevélkével díszíthetjük.

Tanácsok:
Fogyókúrázóknak uzsonnára ajánlom!

Elkészítési idő: 15 perc
Kalóriatartalom: 45 kcal
Szénhidráttartalom: 17,5 gramm
Zsírtartalom: 1 gramm

A receptet beküldte: zöldfülű


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Citromos áfonyás sütemény » Banán turmix fahéjas » Tejfölben párolt hagyma » Citromos, szögletes fánk
» Fahéjas apróság » Omlós fahéjas keksz » Karácsonyi citromos szív » Citromos fügelekvár
» Párolt zöldségsaláta » Citromos sajt-tortácskák » Fahéjas püspökkenyér » Citromos báránysült
» Párolt káposzta gombával » Fahéjas álom » Citromos muffin » Párolt karotta


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.