Tutireceptek.hu fejléc

Citromos, fahéjas párolt alma recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
250 g alma
Mesterséges édesítőszer (diétás méz)
Citrom, fahéj

Elkészítés:
Az almákat megmossuk, cikkekre vágjuk, magházát eltávolítjuk, tűzálló tálba tesszük és fedő alatt, középmeleg sütőben 10 percig sütjük. Tálaláskor fahéjat és édesítőszert szórunk (diétás mézet csepegtetünk) rá, mentalevélkével díszíthetjük.

Tanácsok:
Fogyókúrázóknak uzsonnára ajánlom!

Elkészítési idő: 15 perc
Kalóriatartalom: 45 kcal
Szénhidráttartalom: 17,5 gramm
Zsírtartalom: 1 gramm

A receptet beküldte: zöldfülű


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fahéjas likőr » Fahéjas kuglóf » Citromos kókuszkarika » Citromos kókuszgolyó
» Párolt káposzta finoman » Citromos-tejfölös csirke » Citromos rizsleves » Párolt zőldség
» Citromos fügelekvár » Citromos joghurtos kuglóf » Citromos epertekercs » Almás fahéjas muffin
» Citromos kocka(Kata-féle) » Rakott túrós-fahéjas alma » Párolt lilakáposzta » Szilvás-fahéjas köles


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.