Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Citromos, fahéjas párolt alma recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
250 g alma
Mesterséges édesítőszer (diétás méz)
Citrom, fahéj

Elkészítés:
Az almákat megmossuk, cikkekre vágjuk, magházát eltávolítjuk, tűzálló tálba tesszük és fedő alatt, középmeleg sütőben 10 percig sütjük. Tálaláskor fahéjat és édesítőszert szórunk (diétás mézet csepegtetünk) rá, mentalevélkével díszíthetjük.

Tanácsok:
Fogyókúrázóknak uzsonnára ajánlom!

Elkészítési idő: 15 perc
Kalóriatartalom: 45 kcal
Szénhidráttartalom: 17,5 gramm
Zsírtartalom: 1 gramm

A receptet beküldte: zöldfülű


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fahéjas isler » Citromos-mandulás muffin » Citromos szeletem » Citromos rácsos szelet
» Citromos karikák » Rakott túrós-fahéjas alma » Fahéjas csokikockák » Fahéjas apróság
» Fahéjas almagombóc » Citromos szelet 3 » Habkönnyű-citromos kuglóf » Fahéjas meggyleves
» Sörben párolt csirkemell » Fahéjas capuccino-por » Citromos- kuglóf » Citromos rácsos


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.