Tutireceptek.hu fejléc

Csicsókapüré zöldfűszerekkel recept

Kategória:
 Reform ételek

Hozzávalók:
300 gr csicsóka

bors
zöldfűszeres ételízesítő
5 dkg margarin

Elkészítés:
300 gr. csicsókát héjában sósvízben megfőztem, majd a szép fehér belsejét krumplinyomóval pépesítettem.
Maggi zöldfűszeres ételízesítővel + őrölt borssal ízesítettem, s még melegen 5 dkg margarint adtam a püréhez.

Tanácsok:
Bármilyen sülthús vagy zöldségek mellé adható köretnek.

Fotó megtekinthető a naplóm 531-es és 532-es bejegyzésében.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nyúlsült zöldfűszerekkel » Túrókrém zöldfűszerekkel » Avokádókrém 1. » Tökrizotto parmezannal
» Banán-muffin » Sajtos-tojásos rizs » Zabpelyhes palacsinta » Mákos-köles süti
» Karobos tönkölydara-puding » Kovász » Chiamagos csokoládé » Zsuzsó zsemléi
» Citromos golyók » Sukiyaki » Zöldséges árpa leves » Zabpelyhes túrós puffancs


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.