Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csicsókapüré zöldfűszerekkel recept

Kategória:
 Reform ételek

Hozzávalók:
300 gr csicsóka

bors
zöldfűszeres ételízesítő
5 dkg margarin

Elkészítés:
300 gr. csicsókát héjában sósvízben megfőztem, majd a szép fehér belsejét krumplinyomóval pépesítettem.
Maggi zöldfűszeres ételízesítővel + őrölt borssal ízesítettem, s még melegen 5 dkg margarint adtam a püréhez.

Tanácsok:
Bármilyen sülthús vagy zöldségek mellé adható köretnek.

Fotó megtekinthető a naplóm 531-es és 532-es bejegyzésében.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túrókrém zöldfűszerekkel » Nyúlsült zöldfűszerekkel » Csírás-tojásos egytálétel » Túrógombóc zabkorpával
» Köles körözött » Sajtos hajdinagombóc » Banán-muffin » Csokoládés fehérjeszelet
» Tök-pörkölt » Zabfasírt » Sukiyaki » Tökös élet
» Böjti paradicsomleves » Zabkorpás keksz » Sajtos-tojásos rizs » Tökös Lasagne


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.