Tutireceptek.hu fejléc

Csicsókapüré zöldfűszerekkel recept

Kategória:
 Reform ételek

Hozzávalók:
300 gr csicsóka

bors
zöldfűszeres ételízesítő
5 dkg margarin

Elkészítés:
300 gr. csicsókát héjában sósvízben megfőztem, majd a szép fehér belsejét krumplinyomóval pépesítettem.
Maggi zöldfűszeres ételízesítővel + őrölt borssal ízesítettem, s még melegen 5 dkg margarint adtam a püréhez.

Tanácsok:
Bármilyen sülthús vagy zöldségek mellé adható köretnek.

Fotó megtekinthető a naplóm 531-es és 532-es bejegyzésében.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nyúlsült zöldfűszerekkel » Túrókrém zöldfűszerekkel » Graham kifli szezámmaggal » Medvehagymás pesto
» Zabkorpás muffin » Hajdinás pogácsa » Kukorica kása » Zabkorpás keksz
» Snidlinges házi sajt » Zabpehelyplacsnik » Wellness fasírt golyó » Reform almás lepény
» Lencsefasirt 2 » Reform almás » Keksz székrekedésre » Zabkoch


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.